Blog/FAQ

VoipCenter + VoipDepot = Zero-touch provisioning & Korting

30 maart 2017 om 14u52
Samenwerking VoipCenter en VoipDepot

VoipCenter + VoipDepot = Zero-touch provisioning & Korting

 

 

VoipDepot.be

VoipDepot.be is reeds geruime tijd een kwalitatieve partner en tevens 'Certified Partner' van de VoipCenter cloud software.

Bij VoipDepot.be kan u terecht voor alle VoIP-hardware, gaande van headsets, switches, gateways en natuurlijk ook VoIP-telefoontoestellen.

 

Zero-touch Provisioning

Phone Provisioning is de techniek om uw VoIP-telefoontoestel van zijn configuratie paramters te voorzien door het VoIP-telefoontoestel zijn configuratie te laten downloaden vanaf een provisioning server. Deze parameters kunnen geconfigureerd worden via de VoipCenter cloud software.

Zero-touch betekent dat je voor deze automatishe configuratie geen enkele parameters in het VoIP-telefoontoestel hoeft in te stellen. Je hoeft het amper aan te raken (wel uit de verpakking nemen en zorgen dat het internettoegang heeft).

Bestel nu je Grandstream en Yealink VoIP-telefoontoestellen via www.voipdepot.be, activeer de PBX-module "Phone Provisioning" en configureer je VoIP-telefoontoestel via de VoipCenter cloud software.

Dankzij de Zero-Touch Provisioning zal je Grandstream/Yealink VoIP-telefoontoestel automatisch voorzien worden van de juiste provisioning parameters!
 

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Bestel uw Grandstream/Yealink VoIP-telefoontoestellen via https://voipdepot.be
Geef bij het afronden van uw bestelling in het onderdeel 'opmerkingen' uw VoipCenter klantennummer op vb "VoipCenter 123456".

Als extra verkrijg je ook nog eens een korting van 2% op je aankoop bij vermelding "voipcenter" !