Blog/FAQ

PBX versie 6.3.0

26 september 2016 om 14u57
PBX versie 6.2.0

VoipCenter lanceert nieuwe PBX-versie 6.3.0

 

Nieuw

PBX - module: Ken je beller (plugin)

De PBX-module "Ken je beller" maakt het mogelijk om voor een inkomende oproep een opzoeking te doen bij openCNAM op basis van het telefoonnummer van de beller.
Wanneer een resultaat gevonden wordt, zal het CallerID aangepast worden en zal de naam van de beller ingevuld worden. Dit verschijnt dan op het scherm van uw VoIP-telefoontoestel.

Het aantal opzoekingen die kunnen plaatsvinden is beperkt tot 400 per maand. U heeft de mogelijkheid om eigen authenticatie gegevens in te vullen van een eigen openCNAM-account.

 

Update

PBX - module: Voicemail-to-mail (modules)

Een aanpassing werd toegepast op de PBX-module Voicemail-to-mail om het mogelijk te maken om geen paswoord toe te passen op een voicemailbox.
Dit houdt in dat wanneer u belt naar de extensie van de voicemailbox (om uw voice berichten te beluisteren) er geen paswoord zal gevraagd worden om toegang te krijgen tot de voicemailbox.

Verder kan u ook het aantal voice berichten zien die op de voicemailbox werden na gelaten.

 

PBX - module: Call Queues (modules)

Dynamische call queues zijn wachtrijen waaraan op een dynamische manier agenten kunnen worden toegevoegd en verwijderd om oproepen aan te nemen. De agenten zijn dus niet vast gedefinieerd.

Het aantal te selecteren strategieën voor dynamische call queues werd uitgebreid.
Strategieën die vanaf heden ook kunnen worden toegepast op een dynamische call queue:

  • ring de agent die minst recent een oproep beantwoorde
  • ring de agent met minste beantwoorde oproepen
  • ring de agenten in willekeurige volgorde

Op heden is het tevens mogelijk om de Duitse taal in te stellen voor een Call Queue. Dit betekent dat alle standaard voice prompts die gebruikt worden in deze geselecteerde taal zullen worden afgespeeld.

 

PBX - module: SIP-provider (config)

Aan de PBX-module 'SIP-providers' werd een extra configuratie-tabblad toegevoegd: Failover.

Hier heeft u voortaan de mogelijkheid om een "failover SIP-provider" te selecteren.
Deze failover SIP-provider treedt in werking wanneer zowel via de basis SIP-trunk als via de backup SIP-trunk van de SIP-provider de uitgaande oproep niet kan doorgaan.