Blog/FAQ

PBX versie 6.0.15

4 december 2015 om 17u01
PBX versie 6.0.15

VoipCenter lanceert nieuwe PBX-versie 6.0.15

 

Nieuw

Twitter Integratie (plugin)

Via deze plugin kan u een notificatie (private tweet) ontvangen met informatie over de inkomende oproep (DID waarop de oproep binnenkomt + CallerID beller).

U kan uw Twitter account toevoegen in de VoipCenter Software en deze als stap in een belplan toevoegen. Wanneer deze stap in het belplan wordt bereikt, wordt een private tweet verzonden.

 

SMS-tools.be integratie (plugin)

Via deze plugin kan u een notificatie via sms ontvangen met informatie over de inkomende oproep (DID waarop de oproep binnenkomt + callerID beller) en een eigen gekozen tekst.

U dient hiervoor een SMS-account te nemen via onze partner www.sms-tools.be

U kan uw SMS-Tools.be account toevoegen in de VoipCenter software en deze als stap in een belplan toevoegen. Wanneer deze stap in het belplan wordt bereikt, wordt een SMS via uw SMS-Tools.be account verzonden.

 

Update

Logs

Voortaan worden alle activiteiten op uw VoipCenter Cloud PBX bijgehouden via het menu "Logs".

Interface Log: U kunt een overzicht van alle wijzigingen in de configuratie raadplegen van de afgelopen 10 dagen.

GespreksLog: U kunt een overzicht raadplegen van alle inkomende en uitgaande oproepen van de afgelopen 10 dagen. Door te klikken op een gesprek ziet u de details. In deze details ziet u hoe de VoipCenter software de oproep heeft behandeld conform de instellingen die zijn toegepast.

 

PBX-module: Call conferencing

Een extra configuratie-parameter werd toegevoegd aan de PBX-module Call Conferencing om de voiceprompt te bepalen die wordt afgespeeld wanneer iemand de conferentiekamer wil betreden.