Blog/FAQ

10 redenen om te kiezen voor de VoipCenter Cloud PBX

21 april 2015 om 13u47
10 redenen om te kiezen voor VoipCenter

Waarom kiezen voor de VoipCenter Cloud PBX? Wij geven u 10 redenen:

 1. Eigen software in eigen beheer en gehost in een Belgisch datacenter.
  De VoipCenter PBX-software is een volledig eigen ontwikkeling en volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij steeds zeer kort op de bal spelen.
 2. Professionele functionaliteiten
  Onze Cloud PBX-software omvat alle standaard functionaliteiten die u mag verwachten van een telefooncentrale, maar daarnaast zijn er ook meer geavanceerde mogelijkheden ter beschikking.
 3. Vanaf 3 euro per user of 9,90 euro per PBX
  Onze kostprijs is met opzet zeer laagdrempelig gehouden om iedere onderneming de mogelijkheid te bieden een professionele telefonie-oplossing te hebben.
 4. Vrije keuze SIP-provider (geen provider lock)
  Als klant heeft u steeds de volledige vrijheid in keuze van SIP-provider. Wij verplichten u nooit om samen te werken met één bepaalde SIP-provider. Zo is voor u de beste prijs en kwaliteit een eigen keuze.
 5. Vrije keuze VoIP-telefoontoestellen (geen vendor lock)
  Als klant heeft u steeds de volledige vrijheid in keuze van VoIP-telefoontoestellen of gebruik van softphones. Wij verplichten u nooit tot het gebruik van één bepaald merk.
 6. Steeds volgens de open VoIP-standaarden
  In de ontwikkeling van onze software volgen we steeds de VoIP-standaarden om een zo breed mogelijke ondersteuning te bieden voor VoIP-telefoontoestellen, SIP-providers en externe software.
 7. Steeds in ontwikkeling
  De VoipCenter Software is steeds in ontwikkeling. Bijna wekelijks komen wij met updates die onze software continu verbeteren en uitbreiden. Feedback van klanten en resellers is hierin zeer belangrijk.
 8. Op maat programmatie mogelijk
  Daar wij onze eigen software natuurlijk door en door kennen is op maat programmatie altijd mogelijk. Want soms heeft uw bedrijf net dat tikkeltje extra nodig, en wij kunnen dat leveren!
 9. Gemakkelijke interactie mogelijk via PBX API
  Uw eigen software integreren met de VoipCenter Cloud telefooncentrale software is perfect mogelijk dankzij onze PBX API.
 10. Samenwerking met externe software-pakketten
  De VoipCenter PBX software werkt samen met externe software-pakketten zoals bvb TeamLeader CRM en Sigura CRM, voor een geïntegreerde omgeving in uw bedrijf.